Ga naar de inhoud

Al mogelijk vanaf 50 domeinen

Heeft u minimaal 50 domeinnamen? Dan kunt u al gebruik maken van onze voordelige tarieven!

Simpel en transparant

Geen ingewikkelde abonnementen, verborgen kosten, voortijdige verlengingen of een online portemonnee.

Hoe werkt Domeinbedrijf?

De mensen achter Domeinbedrijf zijn al sinds 2012 actief in de hostingmarkt. Sinds 2012 is er een hoop veranderd. Van een shared hostingpakket,  via VPSsen naar eigen infrastructuur in het datacenter. Inmiddels bestaat de hosting wereld uit een aantal grote spelers en veranderd ook de wereld om ons heen beetje bij beetje.

Bij Domeinbedrijf zien we dingen net iets anders. We willen ons onderscheiden op gemak en klantvriendelijkheid en het liefst tegen een betaalbaar tarief. Daar komt ook gelijk ons idee voor Domeinbedrijf vandaan. Bij een voordelig tarief hoort namelijk ook een groot volume. Met Domeinbedrijf willen dan dus ook graag scherpe prijzen aanbieden om zo een nog groter volume te hebben. Aangezien we hier een zeer scherpe prijs neerzetten is dit beschikbaar voor iedereen met minimaal 50 domeinnamen. 

Zoals vermeld is een klantaccount bij Domeinbedrijf mogelijk als je van plan bent om minimaal 50 domeinnamen bij ons in beheer te hebben. Uiteraard hoef je die niet direct te verhuizen / registreren maar vragen we je om dit binnen 3 maanden te doen.  Daarnaast heb je bij ons geen online portemonnee nodig en factureren we een domein pas in de maand dat deze ook daadwerkelijk verloopt. Dat zorgt er vervolgens wel voor dat we verwachten dat u binnen 14 dagen uw factuur voldoet via bankoverschrijving, iDeal of automatisch incasso.

Mocht het na 3 maanden niet zijn gelukt om 50 domeinnamen via Domeinbedrijf te beheren kunnen we, uiteraard met kennisgeving, terugzetten naar een standaard account. Daarbij gelden bij verlenging dan andere (minder gunstige) tarieven. Daarnaast behouden we het recht hetzelfde te doen als een klant meer dan 1x niet in staat is geweest om zijn factuur binnen de gestelde termijn van 14 dagen te voldoen.

Als klant van Domeinbedrijf heb je direct recht op onze voordelige domeinnaam prijzen. Daarnaast profiteert elke Domeinbedrijf klant ook van de volgende voordelen:

Bij interesse in een account voor Domeinbedrijf kan er gebruik worden gemaakt van ons aanmeldformulier. Aanmelden is zowel mogelijk voor zakelijke als particuliere klanten. Na doorlopen van dit formulier zullen wij uw aanmelding binnen 1 werkdag in behandeling nemen. U ontvangt altijd bericht over uw aanmelding en indien succesvol zult u van ons inloggegevens ontvangen tot ons klantenpaneel.

Over Ons

Met Domeinbedrijf bieden we andere ondernemers de kans om te profiteren van onze scherpe tarieven. Uiteindelijk hebben we daar allemaal nog meer profijt van!

Over Domeinbedrijf